WAAROM KIEZEN
VOOR MYSODA

TIJDLOOS DESIGN

Nou, laten we eerlijk zijn. Uiterlijk doet er toe. De ruimte in bijna elke keuken is zo beperkt dat de lelijkste apparaten gewoon in de kasten verdwijnen. Mysoda bruiswatermakers zijn echte keuken-centerpieces die het verdienen om gezien te worden en nooit uit de mode raken.

VERMIJD HET STARTEN VAN DE MOTOREN

Met Mysoda voorkom je ook onnodig transport en verander je kraanwater eenvoudig in lekker bruisend water. U hoeft het huis niet uit.

PERFECT VOOR ELKE SMAAK

Heb je vrienden op bezoek of probeer je een drankje te vinden dat bij de smaak van elk gezinslid past? Met de verschillende Mysoda-smaken heb je altijd boordevol keuzes zonder dat je tientallen zware flessen uit de supermarkt hoeft te sjouwen. Met een kleine hoeveelheid concentraat ga je een heel eind!

HET MEEST ECO-VRIENDELIJKE BRUISWATER

Mysoda is de meest milieuvriendelijke manier om van uw bruisend water te genieten. In plaats van fossiel plastic, zijn onze bruiswatermakers gemaakt van houtcomposiet. Daarnaast worden onze CO2 cilinders in Comines gevuld, met 100% wind-en zonne-energie om zo de transport emissies te minimaliseren.

EIGEN GEMAAKT BESPAART GELD

Veelvuldig gebruik van dranken kan duur worden, dus waarom zou u uw bruiswater niet thuis maken? U krijgt precies wat u wilt en bespaart daarbij geld.

INVESTEREN IN UW WELZIJN

Hydratatie is de sleutel. Gewoon kraanwater is geweldig, maar waarom zou u uw dagelijkse dosis niet upgraden met wat bubbels? Voeg wat verse citroen met muntblaadjes toe of gemberwortel. Wat er vandaag ook bij jouw vibe past!