Uutiset

Mysodan hiilijalanjälkilaskelmien tulokset

Mysoda on laskenut nykyisen tuoteportfolionsa hiilijalanjälki- sekä päästölaskelmat Greenhouse Gas Protocol -standardin asettamien vaatimusten mukaisesti. Laskelmat toivat ilmi useita mahdollisia ja mielenkiintoisia kehityskohtia, joiden työstäminen aloitettiin Mysodalla välittömästi. Kokosimme tähän artikkeliin pääkohdat laskelmien tuloksista kertoaksemme läpinäkyvästi asiakkaillemme sekä kaikille asiasta kiinnostuneille mitä Mysodalla tapahtuu juuri nyt ympäristö- ja vastuullisuusteemojen ympärillä.

GLASSY: MYSODAN UUSI HIILIHAPOTUSLAITE LASIPULLOLLA

Uusi Mysoda Glassy on hiilihapotuslaite, jossa on panostettu kauniiseen muotoiluun, hyvään käytettävyyteen ja pitkän käyttöiän takaavaan korkeaan laatuun. Laitteen runko on valmistettu suomalaisesta puukomposiitista ja sitä täydentävät tyylikkäät alumiiniset yksityiskohdat. Laitteessa on kaunis mattapinta, johon materiaalin hienovaraiset puukuidut luovat uniikin ja luonnonläheisen viimeistelyn. Upean muotoilun ja laadukkaan lasipullon ansiosta Glassy sopii niin kotikeittiöihin, työpaikoille kuin julkisiinkin tiloihin.

MYSODA OSTAA LINDEN HIILIHAPOTUSLIIKETOIMINNAN POHJOISMAISSA JA BALTIASSA

Helsinki, 25.4.2024: Suomalainen Mysoda Oy ja teollisuuskaasuyhtiö Linde Gas AB ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä Linde Gas AB:n hiilihapotusliiketoiminta siirtyy suomalaisen Mysoda Oy:n hallintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kaupassa sovelletaan tiettyjä ehtoja ja se pyritään saattamaan loppuun kesäkuun puoliväliin mennessä.

MYSODAN RUBY 2 ON PALKITTU GOOD DESIGN 2023 -PALKINNOLLA

Mysodan Ruby 2 -hiilihapotuslaite on voittanut arvostetun Good Design 2023 -palkinnon USA:ssa.

MYSODA PANOSTAA VASTUULLISUUTEEN LASKEMALLA HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖNSÄ

Ympäristöystävällisyys on ollut Mysodan liiketoiminnan keskiössä jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Olemme edelläkävijä ympäristöystävällisten ja innovatiivisten raaka-aineiden käyttämisessä hiilihapotuslaitemarkkinoilla. Veden hiilihapottaminen kotona on jo itsessään ympäristöä vähemmän kuormittavaa kuin pullotetun veden kuluttaminen. Tarjoamalla tuotteita eri hintaluokissa varmistamme, että hiilihapotetun veden valmistaminen kotona on mahdollista mahdollisimman monelle. Tämän lisäksi Mysoda on Amforin jäsen, minkä myötä olemme säännöllisesti tehneet kolmannen osapuolen toteuttamia auditointeja tuotantotiloissamme ihmisoikeuksien toteutumisen varmistamiseksi.

ESITTELYSSÄ SODATASTE: HELPPO JA SOKERITON TAPA NAUTTIA MAUSTETTUA KUPLAVETTÄ

Sodataste on hiilihapotuslaitteissa käytettävä kaasusylinteri, jossa maku on valmiiksi lisätty kaasuun. Sodatasten avulla voit valmistaa hiilihapotuslaitteella makuvettä, joka on perinteistä virvoitusjuomaa terveellisempi vaihtoehto, koska juomassa ei ole sokeria, keinotekoisia makeutusaineita tai lisäaineita. Sodataste-hiilidioksidipulloja on saatavilla Tokmanni-myymälöistä ja löytyy neljässä maussa: sitrus, lime, omena ja inkivääri.

MYSODA RUBY 2 -HIILIHAPOTUSLAITTEELLE RED DOT AWARD 2023 -MUOTOILUPALKINTO

Mysoda Ruby 2 hiilihapotuslaite on palkittu Red Dot Award: Product Design 2023 -palkinnolla Saksassa.

Mysodan palkitut Woody- ja Ruby 2 -hiilihapotuslaitteet nyt myös Yhdysvaltojen Amazonissa

Mysodan palkitut Woody- ja Ruby 2 -hiilihapotuslaitteet ovat nyt saatavilla Yhdysvalloissa!

MYSODA WOODY ON VOITTANUT TAVOITELLUN GREEN GOOD DESIGN -PALKINNON 2023

Mysoda Woody hiilihapotuslaite on palkittu arvostetulla Green Good Design 2023 -palkinnolla Chicagossa Yhdysvalloissa.

Tee vuodesta 2023 ympäristöystävällisempi näillä vinkeillä

Oletko onnistunut pitämään uuden vuoden lupauksesi? Yleensä käy niin, että tehdyt lupaukset, kuten liikunnan lisääminen, stressin vähentäminen tai terveellinen ruokavalio, unohtuvat jo parin päivän tai viikon kuluessa. Klassikkolupausten rinnalle on hiljattain noussut myös lupaus olla tietoisempi ympäristöstä ja noudattaa kestävämpiä elintapoja. Jos sinäkin lupasit elää tulevaisuudessa vastuullisemmin, meillä on sinulle täydellinen ratkaisu, jonka avulla pidät lupauksesi. Jatka lukemista niin kerromme kuinka Mysoda voi auttaa sinua elämään ympäristöystävällisemmin joka päivä.

MYSODA JA AITAJUOKSIJA VIIVI LEHIKOINEN ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

Mysoda aloittaa sponsorointiyhteistyön suomalaisen aitajuoksijan, Viivi Lehikoisen kanssa.

MITEN TUNNISTAN YHTEENSOPIVAN CO2-PULLON?

Oikeanlainen CO2-sylinteri on välttämätön, jotta voit valmistaa raikkaasta hanavedestä hiilihapotuslaitteella kuplavettä kotona. Mutta miten tunnistaa CO2-pullo, joka sopii Mysoda-hiilihapotuslaitteeseen? Onko olemassa erilaisia CO2-​​sylintereitä? Tässä artikkelissa opit, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun ostat uuden sylinterin tai vaihdat tyhjän sylinterin täyteen.

MYSODA RUBY HIILIHAPOTUSLAITEVERTAILUN TESTIVOITTAJAKSI SAKSASSA

Mysoda Ruby on testivoittaja saksalaisen kuluttajamedia CHIP:n tekemässä uusimmassa hiilihapotuslaitetestissä. Yleisarvosanalla 1,5 (erittäin hyvä) Ruby saavutti erinomaiset tulokset koko testausprosessissa. Testissä oli mukana Mysoda Rubyn lisäksi 12 hiilihapotuslaitetta eri valmistajilta. Myös Mysoda Woody pärjäsi testissä hyvin saaden 2,3 pistettä.

MYSODA SAI KAKSI KUNNIAMAININTAA FENNIA PRIZE 22 -MUOTOILUKILPAILUSSA

Mysoda Woody -hiilihapotuslaitteelle on myönnetty kunniamaininta Fennia Prize 22 -muotoilukilpailussa. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista, jonka järjestävät Design Forum Finland, ja Fennia yhdessä Patentti- ja rekisterihallituksen ja Elon kanssa. Fennia Prize -kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua laaja-alaisesti liiketoiminnassaan.

KAIKKEIN KALLISARVOISIN RESURSSIMME

Water and sustainability have always been intrinsically linked. For Mysoda, as a manufacturer of sparkling water makers who took it to heart to live up to the ideals of modern living and sustainability, it is important to draw attention to actions and campaigns that correspond to our ecological philosophy.

KÄRCHER JA MYSODA ALOITTAVAT STRATEGISEN KUMPPANUUDEN JUOMAVESIALALLA

Kärcheristä tulee suomalaisen ympäristöystävällisiä hiilihapotuslaitteita valmistavan Mysoda Oy:n merkittävä omistaja. A-sarjan rahoituskierroksen sekä Kärcherin operatiivisen ja strategisen osaamisen avulla Mysoda aikoo kiihdyttää kasvua kansainvälisillä markkinoilla.