Reseptit

TALVEN JUHLIIN: KARPALO-ROSMARIINI & MANDARIINIMOCKTAIL

Kaupallinen yhteistyö Viimeistä Murua Myöten Kun kylään tullessa sinulle ojennetaan jokin juoma käteen, tuntee olonsa hyvin tervetulleeksi ja heti kotoisammaksi. Ihan vaikka lasi raikasta kuplavettä toimii toivotuksena käydä sohvalle istumaan...

Viivi Lehikoisen rapeat vohvelit

Vohvelit ovat aitajuoksija Viivi Leihikoisen lempiherkku. Viivin perheessä vohvelit on valmistettu samaa reseptiä hyödyntäen jo vuosia ja salaisuus vohvelien rapeudessa piilee kuplavedessä. Kuplaveden ansiosta vohveleista tulee erityisen kuohkeita sisältä, mutta...

PIRTSAKKA PASSION-APPELSIINI-MOCKTAIL

Mysodan hiilihapotuslaitteella valmistat maistuvia kuplajuomia kätevästi omassa keittiössäsi. Kokeile yhdistää Mysodan juomatiivistettä ja hedelmiä. Katso alta ohje raikkaaseen passion-appelsiini mocktailiin ja nautiskele herkkujuomasta hyvässä seurassa.

KESÄILLAN VADELMA-PERSIKKA-MOCKTAIL

Vadelman ja persikan raikas yhdistelmä sopii täydellisesti pimeneviin loppukesän iltoihin. Hiilihapota kylmä vesi Mysoda-hiilihapotuslaitteella ja valmista näyttävä juoma käden käänteessä.

IHASTUTTAVA ANANAS-GREIPPI-MOCKTAIL

Loppukesän ananas-greippi-mocktail on saanut inspiraationsa auringonlaskun sävyistä. Hiilihapota kylmä vesi Mysoda-hiilihapotuslaitteella ja valmista raikas juoma alla olevan ohjeen mukaan:

KARHUNVATUKKAINEN GREIPPI-MOCKTAIL

Mysoda-hiilihapotuslaitteella ja Mysodan juomatiivisteillä loihdit maistuvat kuplajuomat kätevästi. Kokeile vaikka tätä raikasta karhunvatukkaista greippi-mocktailia.

HURMAAVA MANGO-APPELSIINI-MOCKTAIL

Mysoda-juomatiivisteet taipuvat monenlaisiin juomaresepteihin. Tämä trooppinen mocktail saa makumaailmansa mangosta ja appelsiinista. Hiilihapota kylmä vesi Mysoda-hiilihapotuslaitteella ja valmista maukas mocktail alla olevan ohjeen mukaan:

TYYLIKÄS OMENA-PÄÄRYNÄ-MOCKTAIL

Tässä on alkusyksyn herkullisin mocktail! Omenan ja päärynän raikkaus yhdistettynä timjamiin muodostaa täydellisen makukombon. Hiilihapota kylmä vesi Mysoda-hiilihapotuslaitteella ja valmista mocktail alla olevan ohjeen mukaisesti:

KESÄINEN ANANASMOCKTAIL

Olethan muistanut juoda kesähelteellä tarpeeksi? Nappaa raikkaan ananasmocktailin resepti talteen ja viilenny varjossa. Hiilihapota ensin kylmä vesi Mysoda hiilihapotuslaitteella ja valmista kesäinen juoma alla olevan ohjeen mukaan:

KEPEÄ SELJANKUKKA-SITRUUNA-LIME-MOCKTAIL

Sitruunan, limen ja seljankukkamehun kepeä yhdistelmä on täydellinen viilentäjä kesäpäiviin. Nappaa ohje talteen ja nautiskele virkistävästä kuplajuomasta hyvässä seurassa.

VADELMAINEN KESÄMOCKTAIL

Kirpsakassa vadelmamocktailissa yhdistyvät kesäinen vadelma ja kirpeä lime. Hiilihapota kylmä vesi Mysoda hiilihapotuslaitteella ja valmista raikas juoma alla olevan ohjeen mukaan.

RAIKAS GREIPPIMOCKTAIL

Mysodan juomatiivisteistä teet viilentävän kesäjuoman hellepäiviin helposti. Hiilihapota kylmä vesi Mysoda hiilihapotuslaitteella ja valmista kirpsakka greippimocktail alla olevan ohjeen mukaan.

LUMOAVAN RAIKAS SITRUUNA-LIME-RAPARPERI-MOCKTAIL

Mysodan hiilihapotuslaitteella loihdit virkistäviä kuplajuomia helposti. Tämän sitruunalla ja limellä höystetyn raparperimocktailin loihdit helposti vaikkapa alkumaljaksi kesän juhliin.

AURINGONLASKUN APPELSIINIMOCKTAIL

Kesäillan kaunein mocktail syntyy käden käänteessä omassa keittiössäsi. Hiilihapota kylmä vesi Mysoda hiilihapotuslaitteella ja valmista raikas juoma alla olevan ohjeen mukaan.

VIRKISTÄVÄ VESIMELONI SPRITZER

Helteisten kesäpäivien pelastus on virkistävä vesimeloni spritzer. Raikkaaseen juomaan tarvitset vain vesimelonia, mintunlehtiä, limen, kuplavettä ja nestemäistä makeuttajaa, kuten hunajaa tai agave siirappia.

RAIKAS KURKKU-LIME KUPLAJUOMA

Kesän virkistävin kuplajuoma syntyy kurkusta ja limestä. Nopeaan reseptiin tarvitset kurkkua, limen, kuplavettä, mintun lehtiä ja nestemäistä makeuttajaa kuten Steviaa.