bottles of Mysoda drink mixes of the French assortment, grapefruit and some utensils spread over a countertop. The product of the year logo in the top left corner

MYSODA VOITTI "VOTED PRODUCT OF THE YEAR 2022" -PALKINNON RANSKASSA


Mysoda juomatiivistevalikoima äänestettiin vuoden tuotteeksi Ranskassa. "Voted Product of the Year" -palkinto myönnetään kuluttajakyselyn avulla, johon ottaa vuosittain osaa 10 000 eri taloutta. Voittaja valitaan puhtaasti kuluttajien mielipiteiden perusteella.

 

Mysodan juomatiivisteet on suunniteltu ranskalaisen kuluttajan makutottumuksien mukaan. Juomatiivisteet valmistetaan Ranskassa ja ne myydään lasipulloissa kierrättämisen helpottamiseksi. Valikoimassa on 10 eri makua: Sitrus, Lime, Cola, Mansikka, Punaiset marjat, Limonadi, Mojito, Appelsiini, Vaaleanpunainen greippi sekä Jäänraikas minttu.

 

"Haluamme tarjota kuluttajille kestävän ja vastuullisen keinon nauttia hiilihapotettuja juomia. Olemme erittäin kiitollisia tästä palkinnosta ja tyytyväisiä siitä, että ahkera työntekomme kestävien tuotteiden kehittämisen ja niiden paikallisen valmistamisen puolesta Ranskassa saa tunnustusta.", kertoo Dirk Uyttenhove, Mysoda Ranskan toimitusjohtaja.

 

"Voted Product of the Year" -palkinnon lisäksi, Mysoda Woody-hiilihapotuslaite on myös voittanut Red Dot 2021 sekä iF gold 2021 design-palkinnot.

 

Mysoda on hiilihapotuslaitteiden sekä niiden lisätuotteiden, hiilihapon ja juomapullojen, valmistaja ja markkinoija.Mysodan tuotteet ovat saatavilla tuhansissa tavarataloissa ja marketeissa ympäri Eurooppaa. Kestävyys ja ympäristöystävällisyys ovat kaiken toimintamme keskiössä - haluamme inspiroida ja motivoida ihmisiä tekemään itse hiilihapotettua vettä omassa keittiössään.

 

"The Voted Product of the Year" -palkinto on maailman suurin kuluttaja-äänien perusteella tuoteinnovaatioille myönnettävä tunnustus. Palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran Ranskassa vuonna 1987, ja se on levinnyt jo 45 maahan. Syyt palkinnon perustamisen takana ovat edelleen ajankohtasia: auttaa kuluttajia löytämään markkinoiden parhaat saatavilla olevat tuotteet sekä palkita toimivia tuoteinnovaatioita.
https://www.poyworldwide.com/