A Ruby 2 sparkling water maker, colour pigeon, a glass of water and a few limes on background in matching green colour

Mysodan palkitut Woody- ja Ruby 2 -hiilihapotuslaitteet nyt myös Yhdysvaltojen Amazonissa


Mysodan palkitut Woody- ja Ruby 2 -hiilihapotuslaitteet ovat nyt saatavilla Yhdysvalloissa!

 

Minimalistisen designin ja kestävyyden tärkeys amerikkalaisen kuluttajan ostopäätöksenteossa kasvaa jatkuvasti. Uskomme, että ympäristöystävälliset hiilihapotuslaitteemme, jotka on valmistettu kestävästä puukomposiitista ja korkealaatuisesta alumiinista, ja jotka edustavat korkealaatuista suomalaista designia, tulevat herättämään kiinnostusta niin ympäristö- kuin muotitietoisissakin kuluttajissa ympäri Yhdysvaltoja.

 

"Vain paras kelpaa"-asenteemme ei ole jäänyt maailmalla huomiotta. Mysoda on voittanut merkittäviä palkintoja, muun muassa Red Dot 2021 sekä iF gold 2021 deasign-palkinnot. Vastikään, Mysoda palkittiin myös arvostetulla Green Good Design 2023 -palkinnolla Chicagossa, Yhdysvalloissa. Kyseinen palkinto on omiaan lujittamaan asemaamme kestävyyden ja toimivan tuotekehityksen suunnannäyttäjänä.

 

"Olemme innoissamme tuodessamme hiilihapotuslaitteemme, palkitun Woodyn sekä Ruby 2:n, Yhdysvaltojen markkinoille.", kertoo Mysodan toimitusjohtaja David Solomon. "Kyseiset tuotteet ovat olleet hyvin suosittuja Euroopassa ja olemme varmoja, että ne otetaan yhtä hyvin vastaan myös Yhdysvalloissa."

 

Woody- ja Ruby 2 -hiilihapotuslaitteiden poikkeuksellinen muotoilu ja käytännöllisyys ovat herättäneet runsaasti kansainvälistä huomiota. Molemmissa malleissa yhdistyy huoliteltu ja moderni ulkomuoto, joka sopii saumattomasti jokaiseen keittiöön. Woody-hiilihapotuslaite, joka on valmistettu kestävästä puukomposiitista, tuo keittiötasolle ripauksen luonnonmukaista eleganssia. Ruby 2 -hiilihapotuslaite puolestaan on valmistettu lujatekoisesta ja pitkäikäisestä alumiinista, ja sillä on moderni ja sivistynyt aura. Niin Ruby 2 kuin Woodykin on saatavilla useassa värissä, jotta jokaiseen keittiöön löytyy sopivin vaihtoehto.

 

Mysodan sitoutuminen kestävyyden tukemiseen erottaa Mysodan hiilihapotuslaitteet muista vastaavista laitteista. Käyttämällä kestäviä materiaaleja, Mysoda takaa, että laitteet eivät ole vain pitkäikäisiä vaan myös ympäristöystävällisiä. Kuluttajat voivat nauttia kuplavedestä ilman muovijätteen tuomaa syyllisyyttä.

 

Ympäristöystävällisen muotoilunsa lisäksi, Woody ja Ruby 2 tarjoavat kätevän ja mukavan käyttökokemuksen. Käyttäjät voivat valmistaa makunsa mukaista kuplavettä vain napin painalluksella. Mysodan hiilihapotuslaitteet tunnetaan niiden pitkäikäisyydestä, hiljaisesta hapotusprosessista, "anti-freeze"-suuttimista sekä pullojen innovatiivisesta "Quick-Lock"-pikakiinnitysmekanismista. Mysodan hiilihapotuslaitteet ovat yhteensopivia kaikkien kierre-venttiiliä käyttävien hiilidioksidisylintereiden kanssa.

 

Mysodan sitoutuu noudattamaan samoja ydinarvojaan, kestävyys, muotoilu sekä asiakastyytyväisyys, myös laajentaessaan Yhdysvaltojen markkinoille. Tavoitteenamme on mullistaa asiakkaiden kuplavesi-kokemus Woodyn ja Ruby 2:n avulla. Lisäksi voimme samanaikaisesti minimoida heidän ympäristövaikutuksiaan sekä tuoda heidän keittiöihinsä palan palkittua muotoilua.