A person resting her arm on a pigeon Woody soda maker in a setting of tone-to-tone colours

Tee vuodesta 2023 ympäristöystävällisempi näillä vinkeillä


Oletko onnistunut pitämään uuden vuoden lupauksesi? Yleensä käy niin, että tehdyt lupaukset, kuten liikunnan lisääminen, stressin vähentäminen tai terveellinen ruokavalio, unohtuvat jo parin päivän tai viikon kuluessa. Klassikkolupausten rinnalle on hiljattain noussut myös lupaus olla tietoisempi ympäristöstä ja noudattaa kestävämpiä elintapoja. Jos sinäkin lupasit elää tulevaisuudessa vastuullisemmin, meillä on sinulle täydellinen ratkaisu, jonka avulla pidät lupauksesi. Jatka lukemista niin kerromme kuinka Mysoda voi auttaa sinua elämään ympäristöystävällisemmin joka päivä.

Jätteen vähentäminen

Yksi kotonatehdyn Mysoda kuplaveden selkeimmistä hyödyistä on muovijätteen määrän väheneminen kertakäyttöpullojen käytön loputtua. Yhden CO2-sylinterin avulla voit valmistaa jopa 60 litraa kuplavettä. Määrä vastaa 40 1,5 litran muovipullollista.

Kuljetuspäästöjen vähentäminen

Yhden CO2-sylinterin käyttäminen, jolla valmistat jopa 60-litraa kuplavettä, vähentää myös kuljetuksien tarvetta ja niistä syntyviä päästöjä. Rekallisesta hiilidioksidi-sylintereitä voidaan valmistaa paljon enemmän kuplajuomaa, kuin mitä samalla rekalla voitaisiin kuljettaa valmista juomaa kertakäyttöpulloissa. Jos juot keskimäärin 2 litraa hiilihapotettua vettä päivässä, käyttämällä Mysodan hiilihapotuslaitetta vuonna 2023, autat vähentämään jopa 500 kertakäyttöisestä pullosta syntyviä päästöjä ja jätettä. Jos mielesi ei tee vettä, voit helposti valmistaa herkullisia makujuomia ja mocktaileja juomatiivisteidemme avulla. Samalla suojelet ympäristöä: enemmän makujuomaa pienemmässä paketissa. Yhdestä pullosta voi valmistaa 4-8 litraa valmista juomaa, riippuen käytetystä tiivisteestä.

Päästöjen vähentäminen kestävän materiaalin avulla

Kotona tapahtuva hiilihapotus on itsessään jo kestävä valinta. Mysodan avulla voit kuitenkin ottaa askeleen kohti entistä kestävämpää vuotta 2023. Hiilihapotuslaitteemme on valmistettu puukomposiitista. Puukomposiitti on puupohjainen uusiutuva materiaali, jonka valmistamiseen käytetään paperimassan valmistuksen sivutuotetta sekä sahateollisuudessa syntyvää puuhaketta. Puukomposiitti koostuu biomuovista, joka valmistetaan paperimassan tuotannosta saatavasta raa'asta mäntyöljystä sekä sahateollisuudesta syntyvästä puuhakkeesta. Toisin kuin monet muut puupohjaiset tuotteet, Mysodan laitteet eivät lisää hakkuita, sillä niissä käytetty puukomposiitti valmistetaan ylijäämämateriaaleista. Kaiken lisäksi, puukomposiitissamme käytetty puu tulee kestävästi hoidetuista metsistä. Puukomposiitti on erittäin kestävää, mikä auttaa vähentämään viallisten ja rikkinäisten tuotteiden korvaamisesta syntyviä päästöjä. Mysoda hiilihapotuslaitteesi kulkee mukanasi pitkän matkaa kohti kestävämpää jokapäiväistä elämää.

Hanaveden käyttö on yhteiskunnallista kestävyyttä

Kun valmistat kuplavettä hanavedestä, tiedät tarkalleen mistä käyttämäsi vesi tulee. Näin lopetat mahdollisesti tuntemattomista tai epäluotettavista lähteistä tulevan veden käytön. Näin voit nauttia juomasi rauhassa ja olla myös varma, ettei käyttämäsi veden saanti ole tapahtunut muiden hyväksikäytön kustannuksella.

Vegaaninen, ei geenimuunneltuja ainesosia tai eläinkokeita

Kaiken edellämainitun lisäksi, Mysodan juomatiivisteet ovat täysin vegaanisia ja valmistettu ilman geenimuunneltuja ainesosia. Juomatiivistettä, tai mitään sen ainesosaa, ei myöskään ole testattu eläimillä. Näin takaamme, että suojelemme ympäristön lisäksi myös eläimiä. Edellämainitut syyt käyttää Mysodan tuotteita auttavat sinua tekemään entistä kestävämpiä valintoja jokapäiväisessä elämässäsi.