WOODY
BRUISWATERMAKER

Maak kennis met de Mysoda Woody bruiswatermaker: het ultieme hoogtepunt van duurzaamheid en design. Een milde geur van hout brengt een stukje bos naar je keuken en verraadt zijn geheim. In plaats van plastiek op fossiele basis te gebruiken, is de behuizing van het apparaat gemaakt van bijna 100% hernieuwbaar houtcomposiet.

De elegante Woody is er in vijf verschillende kleuren die allemaal een unieke afwerking hebben met subtiel zichtbare houtvezels.

Geen elektriciteit nodig

Stil in gebruik

Herbruikbare CO2-cilinder

WOODY BLACK
WOODY WHITE
WOODY PIGEON
WOODY PINK
WOODY GRAY

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN BRUISWATERMAKER

De Woody voegt elegantie en gemak toe aan je dagelijkse leven. Hij is bijzonder stil en heeft een handig quick-lock flessen mechanisme. Omdat er geen elektriciteit nodig is kan U hem overal in uw keuken plaatsen.

Het ontwerp van de Woody is gebaseerd op Scandinavische eenvoud en is bekroond met het Design from Finland-keurmerk. Daarnaast is het toestel bekroond met de Red Dot Award: Product Design 2021 en iF gold award 2021.

Het houtcomposiet dat wordt gebruikt voor de productie van de Woody wordt geleverd door het Finse bio-industriebedrijf UPM. Het apparaat werkt met een hervulbare CO2-cilinder.

Garantie 2 jaar.

Pakket bestaat uit

Tekening van Mysoda Woody bruiswatermaker, co2-cilinder en fles

1 x Woody bruiswatermaker

1 x Hervulbare CO2-cilinder
1 x Herbruikbare waterfles

AFMETINGEN BRUISWATERMAKER

Breedte: 13 cm

Hoogte: 40,8 cm

Diepte: 24,5 cm

Gewicht: 2,62 kg (incl. CO2-cilinder)

 

Handleiding

 

MYSODA IS VERKRIJGBAAR BIJ

OPTIES VOOR U

ECOLOGISCHE BRUISWATERMAKERS