CO2

Ecologische en verantwoorde bubbels

Nu ook verkrijgbaar in nieuw design met groen label

Drie Mysoda co2 cylinders naast elkaar

NIET ALLE BUBBELS ZIJN GELIJK

Alle CO2 is niet hetzelfde! Even onschadelijk als bubbels in het water kunnen dranken de natuurlijke bronnen van onze planeet aantasten door het gebruik van flessen voor eenmalig gebruik en door de ecologische voetafdruk die met transport gepaard gaat. We willen bruiswater en frisdrank maken zonder schuldgevoel. 

De gasflessen van Mysoda bevatten pure food-grade CO2 komende van onze partner Air Liquide. De cilinders worden gevuld in onze eigen fabriek in Comines met milieuvriendelijke wind-en zonne-energie. Met de Mysoda CO2-cilinder kunt u tot wel 60L bruisend water maken.

Een Mysoda CO2-cilinder die voor een zwart-koperen Mysoda Ruby bruiswatermaker wordt gehouden

Hoe de CO2-cilinder vervangen?

Neem de volgende keer dat je boodschappen gaat doen je lege CO2-fles mee. Zoek een wisselpunt in de winkel (meestal aan de infobalie of aan de kassa). Ruil je lege cilinder in voor een gevulde. U betaalt alleen voor de bubbels, niet voor de cilinder. Vergeet niet om lokaal geproduceerde CO2 te vragen en de natuur zal je dankbaar zijn.

Twee Mysoda CO2 cilinders worden uitgewisseld over een toonbank

veiligheid

We waarborgen de kwaliteit en veiligheid van onze cilinders door altijd alleen hoogwaardige kooldioxide van voedselkwaliteit te gebruiken conform de lokale en EU-regelgeving en ons veiligheidsproces te volgen bij het vullen en transporteren ervan. Onze cilinders worden regelmatig gekeurd door een geautoriseerde derde partij. Om veilig gebruik en opslag van CO2-cilinders te garanderen, heeft elke cilinder een veiligheidsklep die het gas onschadelijk zal laten ontsnappen in het onwaarschijnlijke geval dat de druk van de cilinder boven de veiligheidsniveaus stijgt.

Gevuld met hernieuwbare energie

40 YEARS

De levenscyclus van één cilinder