Niet alle bubbels zijn gelijk

Alle CO2 is niet hetzelfde! Even onschadelijk als bubbels in het water kunnen dranken de natuurlijke bronnen van onze planeet aantasten door het gebruik van flessen voor eenmalig gebruik en door de ecologische voetafdruk die met transport gepaard gaat. We willen bruiswater en frisdrank maken zonder schuldgevoel. 

 

De gasflessen van Mysoda bevatten pure food-grade CO2 komende van onze partner Air Liquide. De cilinders worden gevuld in onze eigen fabriek in Comines met milieuvriendelijke windenergie. Met de Mysoda CO2-cilinder kunt u tot wel 60L bruisend water maken.

Heb je geen bubbels meer? Hier is wat je moet doen:

  1. Neem de volgende keer dat je boodschappen gaat doen uw lege C02-cilinder mee. Mysoda is momenteel al verkrijgbaar bij  Selexion, Expert, Exellent, Intermarché, Molecule, Multi Bazar, Europoint en onafhankelijke elektro, huishoud- en voedingswinkels.
  2. Ruil je lege cilinder in voor een gevulde. U betaalt alleen voor de bubbels, niet voor de fles.
  3. Denk er altijd aan om Mysoda C02 te vragen en de natuur zal je dankbaar zijn

Mysoda-cilinders zijn dol op alle merken

Voor het geval je het nog niet wist, Mysoda-cilinders zijn volledig compatibel met alle bruiswater makers van verschillende fabrikanten. We recyclen de cilinders graag en vullen ze keer op keer met Mysoda C02. De levenscyclus van een cilinder is maximaal 40 jaar! Vraag de volgende keer naar Mysoda bubbels bij uw winkelier.

Hoe zorg je ervoor dat je altijd genoeg bubbels in huis hebt?

We raden aan om 1 tot 2 extra cilinders in huis te hebben, zodat je nooit zonder bubbels komt te zitten. Met elke cilinder kun je 40-60 liter bruisend water maken, afhankelijk van het carbonatatie niveau en het type bruiswater maker.

Mysoda cilinders zijn verkrijgbaar bij