Sodataste

CO2-cilinders met smaak

Selection of sodataste cylinders

Smaken

Hoe te gebruiken

Hoe een sodaste-cilinder te gebruiken
Hoe een sodaste-cilinder te gebruiken

Vanwege de diversiteit en aantal fabrikanten van bruiswatermakers reageert elk apparaat iets anders bij het carboniseren met SodaTaste. Wij raden aan om tijdens het eerste gebruik geleidelijk te testen hoe snel de bubbels zich in het water vermengen.

Meer dan alleen CO2

100% biogenic COwithout sugar

100% biologisch en suikervrij

Licht en ongezoet

Het milieu beschermen

Natuurlijke ingrediënten

Goed voor je lichaam

SodaTASTE-retailers

VEEL GESTELDE VRAGEN

U kan uw lege cilinder omruilen bij uw plaatselijke SodaTaste-wederverkoper. Neem de volgende keer dat u boodschappen doet uw lege CO2-cilinder mee en ruil deze in voor een volle. U betaalt alleen voor de gasvulling.

Voor onze SodaTASTE producten gebruiken we alleen koolstofdioxide die als bijproduct ontstaat in bio-ethanolfabrieken. Door gebruik te maken van een klimaatneutrale grondstof uit de natuurlijke landbouw zorgen wij voor een zo duurzaam mogelijk product.

Ja, alle beschikbare smaken zijn geschikt voor veganisten.

SodaTASTE CO2-cilinders zijn compatibel met Mysoda bruiswatermakers (excl. Glassy) en elke andere niet elektrische bruiswatermaker voor plastic flessen uitgerust met een inschroefbare co2-cilinder

U kan altijd een mailtje sturen naar orders@uyttenhove-management.be geef uw postcode of gemeente, door en wij bezorgen U de dichtstbijzijnde verkoop en-of omruilpunt.

95% van de smaakstoffen is afkomstig van een natuurlijke bron en wordt via een natuurlijk proces geëxtraheerd.