DUURZAAMHEID

Meest milieuvriendelijke manier om van uw bruisend water te genieten

Ons doel is om u te helpen bruisende momenten te creëren die de hulpbronnen van de planeet niet roekeloos belasten. Daarom hebben we ervoor gekozen om bruiswatermakers te bouwen van duurzaam houtcomposiet in plaats van fossiel plastic. We verbeteren onze producten voortdurend en streven naar een kleinere ecologische voetafdruk. We hebben zelfs de plastiek doppen van onze CO2-cilinders vervangen door doppen gemaakt van suikerriet.

Minder plastiek

Het houtcomposiet dat in onze bruiswatermakers wordt gebruikt, is net zo sterk als plastic, maar is niet schadelijk voor de planeet. Het is 60% polypropyleen (gemaakt van ruwe tallolie) en 40% houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van zagerij- en pulpindustrieën en daarom hoeven er geen bossen meer te worden gekapt.

Duurzaam design

De ruimte in bijna elke keuken is zo beperkt dat de lelijkste apparaten gewoon in de kast verdwijnen of zelfs worden weggegooid. We wilden niet alleen bruiswatermakers maken, maar echte keuken items die nooit uit de mode zullen raken. U kunt uw Mysoda apparaat overal plaatsen waar u maar wilt, aangezien het geen elektriciteit nodig heeft.

Niet alle bubbels zijn gelijk

Mysoda-gasflessen bevatten alleen pure food-grade C02, vervaardigd uit 100% Wind & zonne- energie. Deze worden gevuld in onze eigen fabriek in Comines, om zo de transport emissies te minimaliseren. 

Omarm het lokale

Ook u kunt extra vervoer en afval vermijden door voor Mysoda te kiezen. Verander je kraanwater gewoon in lekker bruisend water. U hoeft het huis niet uit.

Mysoda-cilinders zijn dol op alle merken

Voor het geval je het nog niet wist, Mysoda CO2-cilinders zijn compatibel met bruiswatermakers van verschillende fabrikanten zoals Sodastream, Aarke, Sodapop en Aga, behalve Sodastream-modellen die Quick Connect-cilinders gebruiken. We recyclen de cilinders graag en vullen ze keer op keer met mysoda C02. De levenscyclus van een cilinder is maximaal 40 jaar! Vraag de volgende keer naar mysoda bubbels bij uw winkelier.

Wist je dat één CO2-cilinder tot wel 60 liter bruisend water maakt? Laat de plastic flessen bij de supermarkt en begin thuis zelf met het maken van je favoriete drankjes.

Duurzame keuze icoon
Waterkraan icoon

Het meest lokale bruisend water uit uw eigen kraan

Pictogram voor minder plastic afval
Minder plastiek en transport
CO2 cilinder 40-jarige levenscyclus icoon
De levenscyclus van een cilinder gaat tot 40 jaar
Icoon dat één CO2 cilinder vergelijkt met 40 plastic waterflessen van 1,5 liter
Één cilinder maakt tot 60 liter bruisend water