Een dicht groen naaldbos vanuit vogelperspectief

DUURZAAMHEID

MEEST MILIEUVRIENDELIJKE MANIER OM VAN UW BRUISEND WATER TE GENIETEN

Ons doel is om u te helpen bruisende momenten te creëren die de hulpbronnen van de planeet niet roekeloos belasten. Daarom hebben we ervoor gekozen om bruiswatermakers te bouwen van duurzaam houtcomposiet in plaats van fossiel plastic. We verbeteren onze producten voortdurend en streven naar een kleinere ecologische voetafdruk. We hebben zelfs de plastiek doppen van onze CO2-cilinders vervangen door doppen gemaakt van suikerriet.

het mysoda icoon voor duurzaamheid

Milieuvriendelijke feiten

Vechten tegen plastic

Alle Mysoda bruiswatermakers zijn gemaakt van hernieuwbaar houtcomposiet of duurzaam aluminium. Daarmee bieden we een alternatief voor bestaande bruiswatermakers op de markt, die grotendeels gemaakt zijn van fossiele kunststoffen. Het houtcomposiet dat in onze bruiswatermakers wordt gebruikt, is net zo sterk als plastic, maar is niet schadelijk voor de planeet. Het is 60% polypropyleen (gemaakt van ruwe tallolie) en 40% houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van zagerij- en pulpindustrieën en daarom hoeven er geen bossen meer te worden gekapt.

Lees meer over houtcomposiet

DUURZAAM DESIGN

De ruimte in bijna elke keuken is zo beperkt dat de lelijkste apparaten gewoon in de kast verdwijnen of zelfs worden weggegooid. We wilden niet alleen bruiswatermakers maken, maar echte blikvanger in de keuken die nooit uit de mode raken.

Tophelften van alle bruiswatermakers Mysoda, Toby, Ruby en Woody